+306975829539,+306970629567 Λιμάνι Αγίου Σώστη, Ζακύνθου petros.geladass01@gmail.com
hero image
 
 
 

ZANTE BOAT RENTAL
Ενοικίαση σκαφών - Θαλάσσιες εκδρομές - Κρουαζιέρες Ζάκυνθος

 

Εξερευνήστε μαζί μας την Ζάκυνθο για να απολαύσετε μαγευτικά τοπία και υπέροχα θαλάσσια πλάσματα όπως οι πασίγνωστες caretta  caretta. Η ενοικίαση σκάφους είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε εφόσον επισκεφτείτε την πανέμορφη Ζάκυνθο. Η Ζάκυνθος, η αλλιώς το Φιόρο του Λεβάντε κατά τους Βενετσιάνους, που σημαίνει το Άνθος της Ανατολής, είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου αλλά και το δεύτερο σε πληθυσμό σε όλα τα Επτάνησα. 

Με την αγάπη για την θάλασσα και το πάθος για  να δείχνουμε στον κόσμο τις ομορφιές του τόπου μας, προσφέρουμε καθημερινά ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς. Ο καπετάνιος του Best of Zante Boat Rental, κος Γελαδάς Άγγελος μαζί με το προσωπικό του είναι ανά πάσα στιγμή ετοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.  

Θα μπορέσετε να μας βρείτε μαζί με το στόλο μας στο Λιμάνι του Αγίου Σώστη από τις 8 το πρωί. 

 

 
 
 
 
 

 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτουμε 6 σκάφη προς ενοικίαση. Τα σκάφη του Zante Speed Boat Rental έχουν χωρητικότητα για έναν ως οκτώ επιβαίνοντες. Τα σκάφη μας είναι πάντα συντηρημένα κατάλληλα και γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι κάθε φορά πριν ξεκινήσει μια εκδρομή. Μπορείτε να ενοικιάσετε σκάφος για να οδηγήσετε μόνοι σας ή σκάφος μαζί με καπετάνιο από το πλήρωμά μας. 

Πιο συγκεκριμένα η ενοικίαση στα σκάφη μας που δεν υπερβαίνουν τους 30 ίππους, δίνεται η δυνατότητα οδήγησης χωρίς δίπλωμα και άδειας σκάφους. Έτσι μπορείτε, με την ενοικίαση σκάφους χωρίς δίπλωμα απο το Zante Speed Boat Rental, να απολαύσετε την Ζάκυνθο μόνοι σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Προτού ξεκινήσετε την εκδρομή σας με το σκάφος μας το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κατευθύνει κατάλληλα, δείχνοντάς σας όλη την διαδικασία για να οδηγήσετε το σκάφος και πως θα το κατευθύνετε για να φτάσετε στον προορισμό σας. Παρέχουμε και χάρτες της περιοχής ώστε να μπορέσετε να προσανατολιστείτε. Όλα τα σκάφη έχουν ενσωματωμένο GPS για να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια βοήθεια ή προκύψει κάποια βλάβη. 

Τα σκάφη τα οποία ενοικιάζονται με την συνοδεία καπετάνιου είναι άνω των 30 ίππων και ανέρχονται μέχρι τους 100. Όλα τα σκάφη του Zante Speed Boat Rental είναι εφοδιασμένα με coolbox, τέντα για σκίαση, GPS, χάρτες, βοηθητική σκάλα για είσοδο στη θάλασσα και σωσίβια τα οποία διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις.
 

 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κανονίσετε την δική σας κρουαζιέρα ή να μας ρωτήσετε τυχόν απορίες...