+306975829539,+306970629567 Λιμάνι Αγίου Σώστη, Ζακύνθου petros.geladass01@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ZANTE BOAT RENTAL | Ενοικίαση σκαφών - Θαλάσσιες εκδρομές - Κρουαζιέρες Ζάκυνθος

Ο κος Γελαδάς Άγγελος και το πλήρωμα του σας καλωσορίζουν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ενοικίασης σκαφών Zante Boat Rental.  Με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό η ομάδα μας αγαπά και σέβεται την θάλασσα και ταυτόχρονα λατρεύει τα ταξίδια και την ανακάλυψη όλο και περισσότερων νέων εμπειριών. 

Η φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας μια μοναδική εμπειρία μέσα από την ανακάλυψη των σπάνιων σε ομορφιά τοπίων της. Μπορείτε να επιλέξετε να ζήσετε αυτήν την φανταστική εμπειρία μόνος με την παρέα σας ή την οικογένειά σας ή να επιλέξετε να ενοικιάσετε το σκάφος μαζί με ένα καπετάνιο από το πλήρωμά μας.

Θα μας βρείτε στο λιμάνι του Αγίου Σώστη καθημερινά από το πρωί έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Μία πολύ εύλογη ερώτηση που ερχόμαστε συχνά αντιμέτωποι..

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είμαστε εμείς και σίγουρα θα το καταλάβετε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Από την τηλεφωνική μας επικοινωνία μέχρι να μας γνωρίσετε από κοντά, το πλήρωμά μας και ο καπετάνιος μας ασχολείται προσωπικά με κάθε πελάτη και πάντα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρούμε λύση σε οποιαδήποτε απαίτηση υπάρχει από την πλευρά σας. Έτσι μένουμε και εμείς ευχαριστημένοι όταν βλέπουμε να χαμογελάτε μετά το πέρας της κρουαζιέρας σας. 

 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άμεση εξυπηρέτηση και σωστή εξυπηρέτησή σας με ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες προκειμένω να γνωρίσετε την μαγεία του νησιού της Ζακύνθου...
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κανονίσετε την δική σας κρουαζιέρα ή να μας ρωτήσετε τυχόν απορίες..